ONZE PARTNERS
en realisaties

Nadat uw tuinontwerp vorm gekregen heeft en de details uitgewerkt zijn, is het tijd om uw droomtuin te verwezenlijken.
Omdat we kenmerken als vakkundigheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit, … belangrijk  vinden, werken we samen met verschillende geselecteerde partners voor de uitvoering van onze projecten. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die met de nodige ervaring en professionaliteit uw tuin tot in de puntjes doen opleven.

Daarna rest u maar één ding en dat is GENIETEN.

Maak hieronder alvast kennis met onze partners:

Tuinaanleg – Totaalprojecten

Zwembaden

Verlichting

Bijgebouwen

Tuinmeubilair en accessoires

Tuinaanleg-Totaalprojecten (alfabetisch)

Logo van Arbro tuinaaneming

ARBRO BV

Sinds de oprichting in 2017 is Arbro een snelgroeiend tuinaannemingsbedrijf uit Boortmeerbeek. Bij de start was de activiteit voornamelijk gericht op onderhoud maar al snel verschoof de focus naar tuinaanleg van voornamelijk totaalprojecten.

Door hun kennis en bijhorend vakmanschap leggen zij de lat hoog en streven ze er naar steeds kwalitatieve tuinprojecten af te leveren.

OSMUNDA BV

Osmunda, gevestigd te Tildonk, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in aanleg van tuinen, vijvers en zwemvijvers. 

Als meewerkende zaakvoerder is Bert De Bruyckere steeds mee actief aanwezig op elke werf. Op deze manier kan elk project persoonlijk door hem worden opgevolgd. Samen met zijn gemotiveerde medewerkers, die ieder op zich hun eigen specialiteit hebben, kan u rekenen op een perfecte service, afwerking en kwaliteit.

TUINEN DE KONINCK BV

Tuinen de Koninck is een firma uit Kampenhout die zich bezig houdt met onderhoud en aanleg van tuinen.

Tuinen de Koninck werd opgericht in 1998 door Geert De Koninck die deze firma samen met zijn medewerkers heeft uitgebouwd met tal van tevreden klanten waarvoor kwaliteit en perfectie bovenaan het lijstje staat.

 

Zwembaden

DP POOLS

DP Pools uit Kampenhout, opgericht door Sammy en Geert, is gespecialiseerd in de constructie van betonnen buitenzwembaden.

Hun grote troeven zijn nauwkeurigheid en kwaliteit, zonder compromissen, niet onbelangrijk voor zulk een investering en garantie voor jarenlang zwemplezier. Door hun duidelijke uitleg en service ben je als klant bij hen dus in goede handen.

Bijgebouwen

YMAS

Ymas Metaalconstructies

VERNIBO

Vernibo

ALLERLEI

LIGHT UNIT

Bij Light Unit te leuven kan je terecht voor al uw binnen- en buitenverlichting. 

Light Unit heeft een uitgebreid, kwalitatief aanbod voor iedere stijl en ieder budget. Door hun persoonlijk advies creëren ze een unieke sfeer voor elke ruimte waardoor uw tuin of bijgebouw een nieuwe dimensie krijgt.

Scroll naar boven