OVER BART TEMPELS TUINARCHITECTUUR

Geniet jij ook liever van jouw tuin in plaats van onkruid te wieden op een zonnige dag? Of je wil je tuin (her)inrichten maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen? Je merkt in de omgeving steeds vaker mooi aangelegde en sfeervolle tuinen met oog voor detail, afwerking en inrichting en... je wil dit ook!


Bij Bart Tempels Tuinarchitectuur creĆ«ren we deze unieke buitenruimtes die we laten aansluiten bij jouw levensstijl en brengen we het comfort van binnen naar buiten. We scheppen een groene ruimte gevormd naar het beeld van jouw ideale droomtuin.


Wij zijn een dynamisch en ambitieus bedrijf dat instaat voor de volledige planning en uitwerking van de groene ruimte bij jouw woning of bedrijf. We besteden de nodige tijd om naar jou te luisteren en mee na te denken over jouw project. Daarnaast kunnen wij ook het enige aanspreekpunt zijn vanaf de eerste kennismaking tot de afwerking van de laatste details en inrichting van tuin. 


Rust en ontspanning, verbondenheid, creativiteit, schoonheid en functionaliteit. Ik ben Bart Tempels, de tuinarchitect die deze waarden combineert en voor jou tot leven brengt.


Ik ben gehuwd, heb 4 kinderen en woon en werk te Tremelo. Mijn hobby's zijn muziek, ik speel zelf saxofoon, astrofotografie omdat het heelal mij boeit maar ook het experimenteren met de fotografie ervan. Om te sporten doe ik aan lopen en fietsen.

Naast dit alles ben ik iemand die perfectionistisch ingesteld is waardoor ik oog heb voor detail en afwerking.


In 1995 ben ik afgestudeerd als tuin- en landschapsarchitect, afgestudeerd aan de Erasmus Hogeschool te Brussel, departement Horteco. Na lange tijd actief te zijn geweest als tuinarchitect in bijberoep ben ik enkele jaren geleden overgeschakeld naar hoofdberoep en werd Bart Tempels Tuinarchitectuur opgericht. Onze doelstelling is om verder uit te breiden om zo nog meer unieke buitenruimtes te ontwerpen waar mensen rust en ontspanning vinden en zich verbonden voelt met anderen, de natuur en zichzelf.  
Foto-Bart-Tempels-Tuinarchitect