tuin tussen de bomen

Een schaduwrijke tuin tussen de bomen. De bewoners waren uitgekeken op hun onsamenhangende tuin die voornamelijk bestond uit gras, opgeschoten struiken en enkele omgezaagde bomen. Door de jaren heen was nagenoeg alle structuur uit de tuin verdwenen en samen daarmee de sfeer en gezelligheid. Tijd voor een upgrade.

De opdracht:

Doordat de structuur verdwenen was uit de tuin en sommige struiken een grote ruimte innamen vonden de opdrachtgevers het tijd om wat professionele hulp in te roepen aangezien ze zelf geen inspiratie meer hadden over hoe hun tuin onder handen te nemen. Het doel was om de gezelligheid te verhogen en een bijkomend terras te voorzien voor een loungezetel, liefst op een houten terras. Het uiteindelijke doel was om meer buiten te kunnen zijn, om meer te kunnen genieten van de tuin.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontdek ook andere projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.  Meer info

Scroll naar top