PROJECT:  Herontwerpen van een tuin bij alleenstaande woning te Keerbergen.


DE OPDRACHT: Herontwerpen van de achtertuin die ongeveer 25 jaar geleden werd aangelegd. In een tweede fase zal ook de voortuin volgen. We vinden in de achtertuin een kunstmatige vijver met bijhorend bankirai terras. Beiden bevinden zich in een slechte staat en moeten niet behouden blijven in het nieuwe ontwerp. Rechts achteraan in de tuin staat een nieuwe tuinberging met overdekt terras. De klant vraagt hier een oplossing aangaande de verbinding met de woning en een bijkomende zithoek waar het aangenaam is om te vertoeven. Er dient hier eveneens een kleine vijver voorzien te worden, samen met een plaats voor een mobiele barbeque. Er is een hoogteverschil van 1,3 meter. Het ontwerp moet strak en modern zijn met enkele lossere elementen.