PROJECT:  Volledig herontwerpen tuin bij alleenstaande woning te Schiplaken


DE OPDRACHT: De nieuwe eigenaars vragen een meer onderhoudvriendelijke en aangename maar moderne tuin. Er dient voldoende variatie te zijn in beplanting en kleur. Het overdekte terras achter de woning wil men behouden maar mag een andere inkleding krijgen. Ook wordt er een oplossing gevraagd voor de witte muur waarop men kijkt en de hele achterzijde van de tuin inneemt. Het bestaande terras en de ligging blijft behouden maar moet vergroot worden. In de voortuin dient er een Cornus kousa te worden voorzien. De oprit aan de zijkant van de woning die doorloopt tot tegen het overdekte terras mag ingekort worden. De klant vraagt ook een plaats voor een ornament, centraal in de tuin en liefst ook een klein waterelement.