werkwijze - Je Tuin van A tot Z

Handdruk bij kennismaking

Kennismaking

De eerste kennismaking start met een vrijblijvend gesprek waarin we onszelf voorstellen en uw tuinproject bespreken. We starten vanuit uw huidige situatie. Zo vernemen we graag wat u momenteel als minder geslaagd ervaart in uw tuin, wat stoort je, wat wil u graag verbeteren.
We bespreken eveneens hoe u uw tuin wenst in te vullen en te beleven, welke sfeer u wenst, wat belangrijke aspecten zijn in uw tuin,…  Kortom wat zijn uw tuindromen zodat uw nieuwe tuin volledig op maat en gepersonaliseerd is volgens uw wensen.
Op basis van dit eerste gesprek bezorgen we u een voorstel op maat om het ontwerp van uw toekomstige tuin op te stellen.

Tuinontwerp

Vooraleer we uw tuindromen vertalen naar een tuinontwerp komen we langs om de huidige situatie grondig op te meten en in kaart te brengen. De architectuur van uw woning, het uitzicht van de omgeving, het landschap, … Zo missen we geen opportuniteiten.
Het voorontwerp bespreken we met onder meer 3D-beelden zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw toekomstige tuin er kan uitzien. Indien nodig worden eventuele aanpassingen uitgevoerd en zo komen we tot een definitief ontwerpplan. In deze fase komen ook de te gebruiken materialen, verlichtingen en eventueel andere details zoals tuinmeubilair aan bod en wordt de beplanting uitgewerkt en besproken.

Verschillende tuinplannen en 3D-visuals worden opgesteld en besproken
Aanleg van een onderhoudsvriendelijke tuin en de plaatsing van een houten poolhouse.

Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat uw toekomstige tuin er ook helemaal uitziet zoals we besproken hebben, verzorgen we eveneens de aanleg ervan. Zo kan u zeker zijn van een correcte uitvoering met de juiste materialen en planten. Tijdens de werken staan we in nauw contact met de mensen op het terrein en plannen we regelmatig een bezoek in voor overleg zodat alles tot in de puntjes afgewerkt is.

Genieten

Na de oplevering van de tuin is de volgende fase voor u weggelegd: GENIETEN!

Genieten van deze nieuwe extra leefruimte bij uw woning. Een oase van rust en gezelligheid waarin u vanaf nu wèl kan relaxen en ontspannen, een plaats waar u graag met familie en vrienden zal afspreken voor een barbecue, een plons in het zwembad of gewoon gezellig op het loungeterras wat bijpraten.

Genieten bij het zwembad met een drankje
Het snoeien van een haag met haagschaar

Onderhoud

Om uw investering in topconditie te houden, kunnen we er samen met onze partners ook voor instaan dat u nog heel lange tijd zorgeloos kan blijven genieten van uw tuin.

Scroll naar boven