Over ons

OVER ONS

Over ons

Over Ons

Bart Tempels Tuinarchitectuur werd opgericht door Bart Tempels, een gepassioneerde tuin- en landschapsarchitect. Hij behaalde zijn diploma aan de Erasmushogeschool Brussel en kan beroep doen op een ervaring van meer dan 20jaar.

Dagelijks ontwerpt en realiseert hij met zijn team creatieve, sfeervolle tuinen waarbij het luisteren naar de wensen van de klant, maar ook functionaliteit, vormgeving, levensstijl en uitstraling, centraal staan. Het eindresultaat vormt een harmonieus geheel waar al deze elementen elkaar ontmoeten.

Bij Bart Tempels tuinarchitectuur creëren we unieke, stijlvolle tuinen die een verlengde vormen van uw woning. We brengen het comfort van binnen naar buiten zodat u ieder seizoen optimaal kunt genieten van uw ideale tuin. 

Van kleine stadstuin tot grote landschapstuin, wij hechten aan elk project evenveel belang en creëren vooral de tuin waar U van droomt. 

Wil u graag verder kennismaken en het potentieel van uw tuin ontdekken, neem dan vrijblijvend contact op om te praten over uw tuin. We horen graag wat uw wensen en dromen zijn.

Wat Ons Uniek Maakt

  • Persoonlijke Aanpak
Bij Bart Tempels Tuinarchitectuur staat de klant steeds centraal. We luisteren aandachtig naar uw wensen en visie en gebruiken onze creativiteit om dit te vertalen naar uw droomtuin dat voor u op maat wordt uitgewerkt.
  • 3D Presentatie
Voor de presentatie van het voorontwerp werken we steeds met realistische 3D beelden. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en kan deze alvast ervaren en ontdekken.
  • Totaalconcept
Alles start bij de opmaak van een uniek tuinontwerp waarna we eveneens kunnen zorgen voor de volledige realisatie zodat uw tuin er ook uitziet zoals besproken. Na de aanleg is het belangrijk om uw investering te laten groeien en te behouden, een regelmatig onderhoud door ervaren tuiniers is een mogelijkheid waarin we u kunnen bijstaan. Ook bij de verdere tuininrichting en afwerking kunnen we u begeleiden en adviseren.

Ontdek & Inspireer

VERDER KENNISMAKEN?

Contacteer ons vrijblijvend om te praten over jouw tuin.
Over ons
Bart Tempels
Tuin- en landschapsarchitect
Contact
GARDECON VOF
BTW BE0727 556 418