OVER ONS

Meer over Bart, onze tuinarchitect

Tuinarchitect Bart Tempels

Geniet jij ook liever van jouw tuin in plaats van onkruid te wieden op een zonnige dag? Of je wil je tuin (her)inrichten maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen? Je merkt in de omgeving steeds vaker mooi aangelegde en sfeervolle tuinen met oog voor detail, afwerking en inrichting en… je wil dit ook?

Bij Bart Tempels Tuinarchitectuur creëren we deze unieke buitenruimtes die we laten aansluiten bij jouw levensstijl en brengen we het comfort van binnen naar buiten. We creëren een groene ruimte gevormd naar het beeld van jouw ideale droomtuin.

We zijn een dynamisch en ambitieus bedrijf dat instaat voor de volledige planning en uitwerking van de groene ruimte bij jouw woning of bedrijf. We besteden de nodige tijd om naar jou te luisteren en mee na te denken over jouw project.

Van mijn vroege jeugd was ik reeds gefascineerd door de natuur. Door mijn interesse in het opkweken van plantjes of het snoeien van rozen maar ook het bestuderen van allerlei dieren en het bewonderen van de sterrenhemel.

 Daarnaast maakte ik regelmatig potlood- en pentekeningen van de natuur. Dit alles gaf me steeds een rustgevend gevoel en bleef tot de dag van vandaag de rode draad in mijn leven.

In 1995 ben ik afgestudeerd als tuin- en landschapsarchitect, afgestudeerd aan de Erasmus Hogeschool te Brussel, departement Horteco. Na lange tijd actief te zijn geweest als tuinarchitect in bijberoep ben ik enkele jaren geleden overgeschakeld naar hoofdberoep en werd Bart Tempels Tuinarchitectuur opgericht.

Op die manier help ik vandaag anderen met het vinden van de nodige rust en ontspanning door mijn jeugdhobby’s te combineren. Het tekenen of ontwerpen van natuur. Het creëren van unieke buitenruimtes waar mensen rust en ontspanning vinden en zich verbonden voelt met anderen, de natuur en zichzelf.

 

Ik ben gehuwd, heb 4 kinderen en woon en werk te Tremelo. Mijn hobby’s zijn muziek (saxofoon), astrofotografie en sporten.

Rust en ontspanning, verbondenheid, creativiteit, schoonheid en functionaliteit. Ik ben Bart Tempels, de tuinarchitect die deze waarden combineert en voor jou tot leven brengt.

Wil je graag verder kennismaken neem dan vrijblijvend contact met me op om te praten over jouw tuin. Ik hoor graag wat jouw wensen en dromen zijn.

Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal om een mooie, stijlvolle tuin te wensen en dat steeds met hetzelfde doel. Een creatieve en functionele groene ruimte maken waar u alle rust en ontspanning kan vinden en u verbonden kan zijn met zichzelf, anderen en de natuur. Een extra leefruimte creëren die zowel buiten maar ook van binnenuit aantrekkelijk oogt en één geheel vormt met uw woning.

Bij Bart Tempels Tuinarchitectuur combineren we al deze waarden. We gaan graag samen met u de uitdaging aan om met creatieve ideeën en originele oplossingen uw droomtuin tot leven te brengen.

Of het nu een daktuin betreft, een stadstuin of een grote landschapstuin betreft, van ontwerp tot realisatie staan wij in voor de creatie van uw unieke tuin.

Bart Tempels

Scroll naar boven