Werkwijze

WERKWIJZE

1

2

3

4

Tijdens onze kennismaking, starten we steeds met een vrijblijvend en verkennend gesprek waarin we uw toekomstig project bespreken. We hebben het onder meer over de omvang van de opdracht, de stijl die u voor ogen heeft, de wensen en invulling,...  Hierna ontvangt u een prijsopgave voor uw ontwerp.

Na een verdere bespreking van uw wensen, keuzes en opmetingen, gaan we aan de slag om uw ideeën te vertalen in een voorontwerp. Dit wordt aan u voorgesteld in combinatie met een 3D voorstelling zodat u een eerste indruk met ruimtelijk inzicht krijgt in het ontwerp. 

Na het doorvoeren van eventuele aanpassingen volgt het definitieve ontwerpplan met een voorstel voor verlichting en de uitvoeringsplannen met ondermeer het beplantingsplan

In deze fase komt eveneens de bespreking van de meetstaat aan bod.  

Tot slot kan u alvast in alle rust beginnen dromen van uw nieuwe tuin want wij nemen ook alle zorg aangaande de coördinatie en de uitvoering van de aanleg op ons. Wenst u bepaalde werken zelf uit te voeren? Ook hier kunnen wij u begeleiden, adviseren en de nodige kwaliteitsvolle materialen voorzien.